sâmbătă, 9 februarie 2013

Piept de pui cu orez si ciuperci

Ingrediente

500 g de orez
1 piept de pui
200 g de ciuperci
1 lingura zeama de lamaie
100 g de unt
sos de rosii

Mod de preparare


Se fierbe pieptul de pui.  Se fierbe orezul cu supa de pasare la cuptor si se adauga 50 g de unt. Se curata, se spala si se taie ciupercile felii, se pun intr-o cratita cu putina apa si cu zeama de lamaie si se lasa sa fiarba pana scade apa. Se amesteca apoi ciupercile cu 50 g de unt si se prajesc putin, apoi se amesteca usor cu orezul. Se adauga sare si piper.
Se aranjeaza apoi totul pe o farfurie mare rotunda. In mijlocul farfurii se pune orezul cu ciuperci, aranjat frumos, iar peste el, deasupra si imprejur se aseaza felii de piept de pui. Se serveste cu sos de rosii.



Pofta buna



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu